Verbeterprogramma Cost Liquid Steel

Het deelprogramma Cost Liquid Steel heeft als doel verbeterprojecten uit te voeren in onze productieprocessen van grondstoffenbewerking tot en met het vloeibaar staal.

Over Cost Liquid Steel

Om in de voorhoede van de staalindustrie te kunnen blijven spelen is Tata Steel voortdurend op zoek naar verbeteringen in onze productieketen op kosten, kwaliteit, stabiliteit en productiviteit. Een team van sterk gemotiveerde en ambitieuze improvement consultants is voortdurend bezig om deze verbeteringen te identificeren en door te voeren binnen de vele en complexe processtappen die het proces van hoogwaardig vloeibaar staal maken omvat.

Projecten die je als trainee bij Cost Liquid Steel tegen kunt komen zijn bijvoorbeeld het optimaliseren van de grondstoffenlogistiek, reductie van cyclustijden van het machinepark van de kooks- en gasfabriek of de precisie van onze bestelde staalplakken beter afstemmen op de supply chain planning.

Jouw rol

Als technische trainee werk je in de rol van improvement consultant bij Cost Liquid Steel mee om onze verbeterdoelstellingen te halen. Verbeteringen op het gebied van kosten, kwaliteit, stabiliteit en productiviteit. Je levert als projectleider van steeds groter en complexer wordende projecten een concrete bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Dit kunnen technische, maar ook strategische of commerciële projecten zijn. Samen met de lijnorganisatie in Engeland en Nederland ga je deze grote uitdaging aan.

Projecten zijn erg veelzijdig en hebben vaak grote impact op productie. Als trainee heb je een grote verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de projecten, als projectleider of als ondersteuning bij analyses. Je werkzaamheden omvatten het gehele proces van A tot Z, inclusief data analyse, het vaststellen van prioriteiten op basis van strategie en financiën en het implementatie traject. Hierbij zul je binnen de projecten te maken krijgen met een grote verscheidenheid aan mensen en afdelingen, van procesoperator tot de directie en van inkoopafdelingen tot research and development.

Als improvement consultant is het belangrijk om een hands-on mentaliteit te hebben. Een proactieve houding is cruciaal om projecten te laten slagen. Daarnaast help je bij het in gang zetten van gedrags- en cultuurveranderingen binnen de afdelingen. Want hoe sterk onze processen ook zijn geautomatiseerd, staal maken blijft ook mensenwerk.

Jouw ontwikkeling

Binnen Cost Liquid Steel hechten we een groot belang aan de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van onze werknemers. Daarom bieden wij voor trainees een extensief trainingsprogramma en vinden regelmatige coaching- en mentorgesprekken plaats. Daarnaast krijg je trainingen in analyse methodieken als practical problem solving en six sigma. Hiermee krijg je de volle support om binnen het tweejarig traineeship het maximale uit jezelf te halen.

Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan nu!

Als hoogwaardig technisch bedrijf zijn wij op zoek naar ambitieuze, hardwerkende pas afgestudeerden met een technische achtergrond, die met een frisse en innovatieve blik helpen om Tata Steel naar een 'next level' te brengen. Herken jij jezelf hierin, solliciteer dan direct!

Meer informatie?

Judith Hamers
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons