Verbeterprogramma Customer Value - Mix

Het deelprogramma Customer Value - Mix heeft als doel de product mix te verbeteren en te optimaliseren om zo de waarde voor het bedrijf én voor onze klanten te vergroten.

Over Customer Value - Mix

Om in de voorhoede van de staalindustrie te kunnen blijven spelen is Tata Steel voortdurend op zoek naar verbetering van de product mix, oftewel, het portfolio aan staalproducten dat Tata Steel aanbiedt aan haar klanten. Dit wordt gedaan door zowel ontwikkeling van nieuwe producten als de verbetering van bestaande producten. Het Customer Value Mix programma identificeert deze verbeteringen en implementeert ze binnen de vele complexe processtappen die het proces van staal maken omvat, van het gieten van plakken staal tot het walsen en verzinken van de eindproducten (rollen) voor onze klanten.

Projecten die je als trainee bij Customer Value Mix tegen kunt komen zijn bijvoorbeeld: het optimaliseren van de kosten van een product door verschillende routes mogelijk te maken, eisen die de klant stelt mogelijk te maken in productie, (route-)optimalisaties implementeren waardoor het productieproces kan worden versneld, verminderen van afkeur of verbeteren van processen om afkeur te voorkomen.

Jouw rol

Als technische toptrainee werk je in de rol van improvement consultant bij Customer Value - Mix mee om onze verbeterdoelstellingen te halen. Verbeteringen op het gebied van kosten, kwaliteit en mogelijkheden voor de klant.

Als trainee heb je een eigen verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de projecten, als projectleider of als ondersteuning bij analyses. Je werkzaamheden omvatten het gehele proces van A tot Z, inclusief data analyse, het vaststellen van prioriteiten op basis van strategie, de business case en het uiteindelijke implementatietraject.

Binnen de projecten krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan mensen en afdelingen, van procesoperator tot de bedrijfschef in de fabrieken, de directie van ons bedrijf in IJmuiden en van verkoopafdelingen tot de test labs bij research and development. Als improvement consultant is het belangrijk om een hands-on mentaliteit te hebben. Je hebt een proactieve houding nodig voor het slagen van projecten. Daarnaast help je bij het in gang zetten van gedrags- en cultuurveranderingen binnen de afdelingen. Want hoe sterk onze processen ook zijn geautomatiseerd, staal maken en verbeteren blijft ook mensenwerk.

Jouw ontwikkeling

Binnen het Customer Value Mix programma hechten wij groot belang aan de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van onze werknemers. Daarom bieden wij trainees een exclusief trainingsprogramma en vinden regelmatige coaching- en mentorgesprekken plaats. Daarnaast krijg je trainingen in analyse methodieken zoals practical problem solving en six sigma. Hiermee krijg je de volle support om binnen het tweejarig traineeship het maximale uit jezelf te halen.

Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan nu!

Als hoogwaardig technisch bedrijf zijn wij op zoek naar ambitieuze, hardwerkende pas afgestudeerden met een technische achtergrond, die met een frisse en innovatieve blik helpen om Tata Steel naar een 'next level' te brengen. Herken jij jezelf hierin, solliciteer dan direct!

Meer informatie?

Judith Hamers
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons