Verbeterprogramma Max in Maintenance

Het deelprogramma Max in Maintenance heeft als doel het onderhoud op een hoger niveau te krijgen. De nadruk ligt op het verhogen van de betrouwbaarheid van onze installaties.

Over Max in Maintenance

Onderhoud staat centraal binnen elke technische organisatie! Zonder toponderhoud kunnen er geen topprestaties worden geleverd. Om dit onderhoud uit te kunnen voeren, moet Tata Steel meegaan met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Het programma Max in Maintenance is in het leven geroepen om dit te bewerkstelligen.

Het programma heeft betrekking op de gehele site en dit betekent dus een samenwerking met alle fabrieken op de site en met andere verbeterprogramma's (bijv. Cost of Liquid Steel en Customer Value) en andere afdelingen (bijv. Finance en Procurement). Er wordt gekeken hoe de meest-voorkomende storingen aan onze installaties voorkomen kunnen worden en naar vernieuwende werkwijzen in het onderhoud (o.a. Smart Maintenance en Advanced Analytics).

Jouw rol

Als technisch trainee werk je als improvement consultant mee in het Max in Maintenance team aan het realiseren van de benoemde doelstellingen. Dit houdt in dat je betrokken bent bij het houden van workshops met (senior) managers tot reliability engineers en operators. Daarnaast ben je ook betrokken bij het starten van de verbeterinitiatieven die uit deze workshops naar voren komen en het managen en uitvoeren van de concrete projecten die daarop volgen. Je bent een volwaardige gesprekspartner en jouw ideeën tellen echt mee.

Door de brede scope van het programma bouw je snel een waardevol netwerk op binnen de organisatie. Je leercurve is steil en je moet van uitdagingen houden! Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en mensen weet mee te krijgen.

Jouw ontwikkeling

Doordat je een breed netwerk opbouwt binnen Tata Steel krijg je de kans om snel te ontdekken waar jij het beste past. Naast het reguliere trainingspakket dat Tata Steel aan haar trainees aanbiedt krijg je binnen het Max in Maintenance programma ook de trainingen mee die vanuit de afdeling Asset Management & Development worden gegeven.

Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan nu!

Als hoogwaardig technisch bedrijf zijn wij op zoek naar ambitieuze, hardwerkende, pas afgestudeerden met een technische achtergrond, die met een frisse en innovatieve blik helpen om Tata Steel naar een 'next level' te brengen. Herken jij jezelf hierin, schroom dan niet om te solliciteren!

Meer informatie?

Judith Hamers
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons