Sollicitatieprocedure

Behoor je tot de toptechnici? Heb je goede studieresultaten en passie voor techniek? Dan maak jij kans op een uitnodiging voor een eerste gesprek bij ons bedrijf.

Als je bij ons solliciteert dan weet je binnen drie weken na je eerste afspraak of jij als één van onze nieuwe Improvement Consultant meedoet in ons Technisch Traineeship. Dit betekent vol is vol.

Het sollicitatieproces start vanzelfsprekend met een CV en een motivatie in het Nederlands. Direct daarna nemen we je sollicitatie in behandeling. Na de eerste screening start de procedure met een selectie assessment, deze bestaat uit een verbale, numerieke en abstract redeneren test. Wanneer je deze volgens onze norm hebt gemaakt volgt er gesprek met onze medewerkers van Recruitment. Tijdens dit gesprek staat centraal waarom jij die top academicus bent die we zoeken voor het traineeship.

Als we overtuigd zijn van jouw talent dan ga je door naar de volgende ronde: een gesprek met de leidinggevende van jouw toekomstige afdeling en een rondleiding van een trainee. Zijn beide gesprekken positief? Dan volgt een eindgesprek met één van onze directieleden. Het directielid bepaalt of je een 'go' of een 'no go' krijgt om te starten in het traineeship. Bij een 'go' volgt er aansluitend nog een gesprek over onze arbeidsvoorwaarden met onze medewerkers van Recruitment.

Meer informatie?

Judith Hamers
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons