Young Professional netwerk 'de Magneet'

Voor onze young professionals hebben we een netwerk opgericht: 'de Magneet'. Via 'de Magneet' leer je op een leuke en educatieve manier andere young professionals binnen Tata Steel kennen.

De Magneet ('The Magnet') is het netwerk voor onze young professionals (tot 35 jaar), om ervaringen te delen en snel andere young professionals te leren kennen. Zinvol, leerzaam en vooral ook leuk!

The Magnet IJmuiden is aangesloten bij the Magnet Europe en ICA (InterCompany Association) waardoor er regelmatig evenementen worden georganiseerd met en bij andere bedrijven. Evenementen die zoal georganiseerd worden zijn lunchlezingen, bedrijfsbezoeken, sportevenementen en sociale evenementen. Met als jaarlijkse hoogtepunten het symposium en de buitenlandreis.

Denk jij er over na om bij Tata Steel te solliciteren en wil je meer weten over ons young professional netwerk? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze recruiters via campusrecruitment@tatasteeleurope.com om een keer deel te nemen aan een van de events van de Magneet. Zo kun je in een informele omgeving kennismaken met de young professionals van Tata Steel en krijg je een goede indruk van ons bedrijf.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons