Training & Ontwikkeling

Het trainings- & ontwikkelprogramma voor Business Trainees bestaat uit drie pijlers. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit als professional, het uitvoeren van projecten en het neerzetten van resultaten en het kennismaken met diverse onderdelen van het bedrijf en het opbouwen van een netwerk.

Persoonlijke ontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat je als startende professional zo snel mogelijk je effectiviteit vergroot en impact kunt hebben, bieden wij een speciaal programma dat gericht is op persoonlijk leiderschap. Door middel van feedback, een persoonlijkheidsmodel en intervisie krijg je meer inzicht in je gedrag en je drijfveren. Vervolgens leer je hoe je meer variatie kunt aanbrengen in je natuurlijke stijl van beïnvloeden en communiceren. Daarnaast leer je technieken met betrekking tot het managen van veranderingen en wordt er aandacht besteed aan interculturele communicatie.

Projectmanagement vaardigheden

Je werkt in de eerste twee jaar voornamelijk aan projecten. Hiervoor krijg je ter ondersteuning een uitgebreide training op het gebied van projectmanagement. In deze training worden je tools aangereikt die je direct in de praktijk kunt gebruiken in verschillende projectfasen. Daarnaast leer je methoden om systematisch probleemanalyses uit te voeren en ga je oefenen met presentatietechnieken, zodat je je resultaten ook optimaal kunt communiceren. 

Meer informatie?

Sophie Scheltinga
Corporate Campus Recruiter
T: +31 6 50 04 30 42