Training & Ontwikkeling

Het trainings- & ontwikkelprogramma voor de Graduate Engineers bestaat uit vier pijlers. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit als professional, het uitvoeren van projecten en het neerzetten van resultaten, het kennismaken met diverse onderdelen van PTC en het opbouwen van een netwerk.

Persoonlijke ontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat je als startende professional zo snel mogelijk je effectiviteit vergroot en invloed kunt hebben, bieden wij een speciaal programma aan dat gericht is op persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Door middel van feedback, een persoonlijkheidsmodel en intervisie krijg je meer inzicht in je gedrag en je drijfveren. Vervolgens leer je hoe je meer variatie kunt aanbrengen in je natuurlijke stijl van beïnvloeden en communiceren. Daarnaast leer je technieken met betrekking tot het managen van veranderingen en wordt er aandacht besteed aan interculturele communicatie.

Projectmanagement en technische vaardigheden

Je bent onderdeel van een projectenorganisatie. Je gaat de basis leggen om succesvol te zijn binnen een complexe projectenorganisatie. Hiervoor krijg je ter ondersteuning een uitgebreide training op het gebied van projectmanagement. In deze training worden je tools aangereikt die je direct in de praktijk kunt gebruiken in verschillende projectfasen. Daarnaast leer je methoden om systematisch probleemanalyses uit te voeren en ga je oefenen met presentatietechnieken, zodat je je resultaten ook optimaal kunt communiceren. Afhankelijk van je studie achtergrond is er ook de mogelijkheid om je technisch te verdiepen. Dit kan in projectverband of op basis van specifieke technische vragen uit de praktijk.

Vakgerelateerde cursussen

PTC moet zorgen dat de kwaliteit van de medewerkers hoog blijft. Om dit te waarborgen hebben alle afdelingen hun eigen vak gerelateerde cursussen.  Jij gaat meedraaien met deze cursussen en krijgt zo nog meer inzicht in de materie van de afdeling waar je op dat moment werkzaam bent.

Geïnteresseerd? Klik hier om direct te solliciteren. 

 

 

Meer informatie?

Jessie Koopman
Corporate Campus Recruiter
T: (0)251 49 82 59