Inhoud van het traineeship

Max in Maintenance is een uniek programma van Asset Management & Development, van waar uit je komt te werken in één van de fabrieken op de site.

Dit doe je in samenwerking met een ervaren reliability engineer. Dit biedt kansen voor een mooie samenwerking en maakt dat je er niet alleen voor staat.

Over het Max in Maintenance programma

Onderhoud staat centraal binnen elke technische organisatie. Zonder toponderhoud kunnen er geen topprestaties worden geleverd. Om dit toponderhoud uit te kunnen voeren, moet Tata Steel meegaan met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Het programma Max in Maintenance is in het leven geroepen om dit te bewerkstelligen.

Het programma heeft betrekking op heel Tata Steel in IJmuiden, dit betekent dus een samenwerking met alle fabrieken en met andere verbeterprogramma's (bijv. Cost of Liquid Steel en Customer Value) en andere afdelingen (bijv. Finance en Procurement). Er wordt gekeken naar vernieuwende werkwijzen in het onderhoud (o.a. Smart Maintenance) en er wordt daarbij onder meer inspiratie gehaald uit de Formule 1 en Max Verstappen en zijn team.

Meer informatie?

Dewi de Lange
Campus Recruiter
T: +31 (0)6 51265186

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons