Inhoud van het traineeship

Het Maintenance Traineeship is een uniek young professional programma dat is ontstaan vanuit de samenwerking tussen de afdeling Asset Management & Development en onze fabrieken, met als doel ons onderhoud naar een hoger niveau te tillen.

Via dit programma ga je werken aan grootschalige projecten binnen een of meerdere fabrieken op onze site. In samenwerking met een ervaren maintenance of reliability engineer maak jij het verschil en verhoog jij de betrouwbaarheid van onze installaties. Dit biedt kansen voor een steile leercurve en maakt dat je er niet alleen voor staat.

Over het Maintenance Action Plan

Onderhoud staat centraal binnen elke technische organisatie. Zonder toponderhoud kunnen er geen topprestaties worden geleverd. Tata Steel heeft grote ambities om het onderhoud in IJmuiden te moderniseren om de effectiviteit en efficiëntie in IJmuiden blijvend te verbeteren. Modernisering van het onderhoud krijgt vorm door huidige en toekomstige technologieën voor automatisering en digitalisering te gebruiken. Wij staan aan het begin van de volgende fase van het digitale transformatietraject in onderhoud met de focus op verdere standaardisering en efficiënt gebruik van de resources. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken.

Het programma heeft betrekking op heel Tata Steel in IJmuiden, dit betekent dus een samenwerking met alle fabrieken en met andere verbeterprogramma's (bijv. Cost of Liquid Steel en Customer Value) en andere afdelingen (bijv. Finance en Procurement). Er wordt gekeken naar vernieuwende werkwijzen in het onderhoud (o.a. Smart Maintenance) en state-of-the-art installaties. Jij mag hier op strategisch niveau samen met hoger management over meedenken.

Meer informatie?

Jessie Koopman
Corporate Campus Recruiter
T: (0)251 49 82 59