Projecten binnen het traineeship

Als technisch opgeleide hbo’er wil je vanaf het eerste moment uitgedaagd worden in je werk. Je gaat aan de slag als maintenance consultant en je krijgt direct verantwoordelijkheid in een van onze technische onderhoudsprojecten.

In deze rol lever je een hele concrete bijdrage aan onze onderhoudsprocessen binnen een van onze fabrieken. Je bent werkzaam aan projecten die betrekking hebben op de uitvoering van onderhoud aan onze installaties en zorgt voor een verhoging van de betrouwbaarheid. Dit doe je door samen te werken met de collega's van de betreffende installatie.

Als Maintenance Consultant krijg je direct verantwoordelijkheid in een van onze technische onderhoudsprojecten en werk je samen met het MiM team aan het realiseren van de benoemde doelstellingen. Dit houdt in dat je betrokken bent bij het houden van workshops met o.a. (senior) management uit de business. Daarnaast ook bij het starten van de verbeterinitiatieven die uit deze workshops naar voren komen en het managen van de concrete projecten die daarop volgen.

Steile leercurve

Niet alleen technische kennis, het kunnen werken met onderhoudprogramma's en zaken uitzoeken op de werkvloer is belangrijk. Je bent een volwaardige gesprekspartner en jouw ideeën tellen echt mee. Door het brede raakvlak van het programma bouw je snel een waardevol netwerk op binnen de organisatie. Je leercurve is steil en je moet van uitdagingen houden! Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en mensen weet mee te krijgen.

Onze trainees vertellen

Wie kan er nu beter over het MaintenanceTraineeship vertellen dan de trainees zelf?
Lees de verhalen van onze (oud)trainees en kom er achter waarom het Maintenance Traineeship van Tata Steel zo interessant is.

Meer informatie?

Sophie Scheltinga
Corporate Campus Recruiter
T: +31 6 50 04 30 42