Young Professional netwerk 'de Magneet'

Voor onze young professionals (tot 35 jaar) hebben we een netwerk opgericht: 'de Magneet' ('The Magnet'). Via 'de Magneet' kun je ervaringen delen en snel andere young professionals leren kennen. Zinvol, leerzaam en vooral ook leuk!

The Magnet IJmuiden is aangesloten bij ICA (InterCompany Association) waardoor er regelmatig evenementen worden georganiseerd met en bij andere bedrijven. Evenementen die zoal georganiseerd worden zijn lunchlezingen, bedrijfsbezoeken, sportevenementen en sociale evenementen. Met als jaarlijkse hoogtepunten het symposium, de buitenlandreis en wintersport.

Alvast kennis maken?

Denk jij er over na om bij Tata Steel te solliciteren en wil je meer weten over ons young professional netwerk? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze recruiters via campusrecruitment@tatasteeleurope.com om een keer deel te nemen aan een van de events van de Magneet. Zo kun je in een informele omgeving kennismaken met de young professionals van Tata Steel en krijg je een goede indruk van ons bedrijf.

Meer informatie?

Dewi de Lange
Campus Recruiter
T: +31 (0)6 51265186