Young Professional netwerk 'de Magneet'

Voor onze young professionals (tot 35 jaar) hebben we een netwerk opgericht: 'de Magneet' ('The Magnet'). Via 'de Magneet' kun je ervaringen delen en snel andere young professionals leren kennen. Zinvol, leerzaam en vooral ook leuk!

The Magnet IJmuiden is aangesloten bij the Magnet Europe en ICA (InterCompany Association) waardoor er regelmatig evenementen worden georganiseerd met en bij andere bedrijven. Evenementen die zoal georganiseerd worden zijn lunchlezingen, bedrijfsbezoeken, sportevenementen en sociale evenementen. Met als jaarlijkse hoogtepunten het symposium en de buitenlandreis.

Inzetten voor goede doelen

In 2019 is Erik Spijkervet voorzitter van de Magneet in IJmuiden. Erik: "Wij organiseren al vanaf 1989 verschillende activiteiten en delen onderling kennis over het bedrijf. Zo ontstaat er een netwerk van collega’s die op diverse plekken in het bedrijf werkzaam zijn, waaronder ook in het Verenigd Koninkrijk.

De Magneet is veel meer dan alleen een ontmoetingsplek van leeftijdsgenoten. Het is een waardevol netwerk waarin jonge collega’s uit het hele bedrijf zich ook inzetten voor goede doelen in de omgeving. Zo zamelden we begin dit jaar € 7.000 euro in voor Stichting Kind & Brandwond en nu helpen we de Voedselbank van Beverwijk met het verbeteren van de bedrijfsvoering."

Magneet online

Op tasteelmagnet.com vind je alle evenementen die de Magneet organiseert, maar vind je ook video's, blogs en foto's van alle activiteiten.

Alvast kennis maken?

Denk jij er over na om bij Tata Steel te solliciteren en wil je meer weten over ons young professional netwerk? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze recruiters via campusrecruitment@tatasteeleurope.com om een keer deel te nemen aan een van de events van de Magneet. Zo kun je in een informele omgeving kennismaken met de young professionals van Tata Steel en krijg je een goede indruk van ons bedrijf.